Logotip de Adolescents.cat

Les preguntes per detectar una possible infidelitat

per Adolescents.cat, el 8 de desembre de 2021 a les 06:00
Una infidelitat, ja siguis el que la comet o el que la pateix, és una cosa molt complicada de gestionar. Moltes vegades el que hi ha al darrere d'aquesta acció és un conflicte greu amb la parella. Abans d'arribar a ser infidel, si veuw que la teva relació està a la vora d'una crisi, aquest qüestionari que et pot ajudar a anticipar-te.

L'ha elaborat el psicòleg Michael Tobin i és bassa en les confessions d'una noia sobre com es va allunyar de la seva parella. 

via GIPHY

El conflicte i la discussió no sempre són els únics anuncis de catàstrofe a la vista, perquè almenys, en el conflicte hi ha connexió entre les dues persones.El test consisteix a respondre't  aquestes vuit preguntes amb sinceritat. 
 


No hi ha respostes bones ni dolentes, ni sentiments a jutjar, sinó que les respostes ja et donen un senyal clar de si hi ha un problema a la relació que hauries d'abordar.

L'Institut Europeu de Psicologia Positiva, per part seva, classifica en 12 els símptomes d'una crisi de parella: la indiferència o actitud passiva, la falta d'implicació, la falta d'interès, els problemes de comunicació, l'estat d'irascibilitat permanent, l'abandó de projectes en comú, la disminució de moments positius compartits, la pèrdua de confiança, l'augment de la gelosia, el sentiment de culpa davant la il·lusió de l'altra persona, la disminució de l'activitat sexual i la disminució de l'empatia.

Són senyals molt clars que es poden veure reflectits també en aquest qüestionari. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: