Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'1 al 7 de novembre

per Adolescents.cat, el 1 de novembre de 2021 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
Àries: Durant aquests dies tindràs molt bon rotllo amb una persona nova a la teva vida, hauràs d’esperar per veure com evoluciona la situació. Has de reforçar els llaços amb la teva família. Dia de la sort: 5.
 
Taure: Has de plantejar-te quines són les teves prioritats i pensar més en tu mateix, només així resoldràs els teus problemes. Aprofita una oportunitat que t’arriba per apropar-te a una persona que ja saps d’entrada que t’aportarà molta felicitat. Dia de la sort: 2.

Bessons: Sembla que els Bessons teniu una setmana força positiva amb alguna que altra sorpresa. És el moment de reforçar la relació amb una persona i has de decidir si fas el següent pas. Dia de sort: 5.
 
Cranc: Sembla que els Cranc teniu una bona setmana amb l’inici d’alguns projectes. Estàs en un moment molt bo en el que et sentiràs més madur. Estàs una mica distanciat dels teus amics i algú et dirà una frase que et farà reflexionar. Dia de la sort: 3.

Lleó: No tinguis por de dir el que penses, aquesta setmana et toca enfrontar-te a alguna persona perquè no et passin per sobre. Fes-te valer! Tens bona sort amb l’amor, especialment amb els Verge. Dia de la sort: 5.

Verge: Ets una persona que no pot reprimir els seus sentiments i aquesta setmana això t’aportarà una bona situació amb una persona important per tu. Tens noves idees que has d’aprofitar al màxim. Dia de la sort: 4 .

Balança: Als Balança us arriben noves oportunitats però el teu orgull pot fer que les deixis passar, intenta ser més comprensiu! Tens bona sort amb l’amistat i aquesta setmana es reforcen llaços. Dia de la sort: 2.  

Escorpí: Sembla que als Escorpí us arriba una època de noves emocions i alts i baixos, comences a madurar més. Hi ha una persona molt propera que necessita que li donis més suport. Dia de sort: 7.

Sagitari: Has de mirar al teu passat per trobar la solució a una situació del present, especialment a la relació que hi havia amb una persona. No tinguis pressa per complir els teus somnis, aquesta setmana veuràs que vas per bon camí. Dia de la sort: 5.

Capricorn: Una setmana molt bona pels Capricorn. Viureu moments d'aquells que no s'obliden i sembla que per fi esteu trobant l’equilibri emocional. A finals de setmana arriben coses emocionants! Dia de la sort: 5.
 
Aquari: Hi ha gent que creu que estàs una mica boig però tu ets feliç com ets i aquesta setmana ho demostraràs més que mai i et sentiràs autèntic. Els Aquari tindran oportunitats en l’amor amb els Taure i els Peixos. Dia de la sort: 5. 

Peixos: Setmana optimista pels Peixos, que veuran com els seus esforços comences a tenir recompensa. Intenta apropar-te més a aquesta persona que saps que pot canviar la teva vida, has de ser tu qui faci el primer pas. Dia de la sort: 2. 




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: