Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 25 d'octubre de 2021 a les 12:45
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys

Ja t'havia vist un cop a l'entrada del meu edifici, però anaves amb mascareta i no et vaig veure bé. Crec que ets el net d'uns veïns meus. Dijous al migdia quan tornava de l’insti, em vaig parar al portal amb el mòbil i vas aparèixer tu i et vas quedar allà quiet mirant-me. Et vaig obrir la porta i quan vas picar al timbre de casa els teus avis et vas girar i em vas mirar i jo a tu. Si veus això, el pròxim cop que tornis, dona’m el teu insta hahaha.

Noia, 16 anys
Les probabilitats que vegis això són les mateixes que jo parli amb tu. Recentment, vaig anar a veure un partit teu i el vas guanyar. No ens coneixem de res, però em vas semblar encantador. Ets moreno mig alt i amb els ulls marrons. Et vaig venir a felicitar i dins del restaurant em vas aguantar la mirada. Em vas començar a seguir a l'instagram i igual amb el teu entrenador quelcom em va semblar sospitós. Estic intrigada per saber de tu. Si veus això i et sents identificat escriu i et contestaré.

Noi, 15 anys
Dubto molt que ho llegeixis, però s'ha d'intentar. Vam estar coincidint en moltes quedades aquest estiu i sempre m'has semblat una persona molt interessant i agradable, però mai m'he atrevit a dir-te gaire res. Els dijous coincidim junts a la mateixa classe les 3 primeres hores i cada vegada sento que m'agrades més i més, però no m'atreveixo a dir-te res. Vam coincidir fa poc a una sortida de l’institut a Barcelona, i crec que em vas llançar algunes indirectes. Si llegeixes això, obra'm si us plau.

Noi, 19 anys
El dijous 21 d'octubre al tren de la r4 direcció st vicens vam creuar mirades. Tu anaves amb un auricular, un jersei de ratlles amb tirants, uns pantalons texans i duies una bossa blanca. Vas baixar a la parada de Castellbisbal cap a les 15h. Jo portava una sudadera amb caputxa i auriculars.

Noia, 16 anys
Erets i ets la meva persona❤️que amb tu tot es sentia com a casa, adorava els teus missatges de bon dia, les nostres tardes estiradets junts, les teves frases cringe, quan intentaves ser romàntic i quan et feies un embolic i no et sabies explicar. Eres la cosa més bonica que m'havia passat. Per molt que no ho sàpigues em tens , per fer-te riure, fer-te deixa anar els pensaments, escoltar-te, parlar de les coses que et fan feliç m'encantava…i em dol molt que després d’aquests mesos junts no em trobis a faltar.


Noi, 16 anys
No crec que llegeixis això. Ets una noia bastant rossa, tens 15 anys, el teu nom comença per L, ens coneixem fa bastant, però per situacions de la vida ens hem anat distanciant. M'agradaves molt i em van dir que jo a tu també. Vull que sàpigues que et segueixo estimant com el primer dia que ens vam conèixer.


Noia, 16 anys
El teu nom comença per R, hi ha tonteig a classe i tot. Fem els dos economia i mates del social i estic molt pillada. Ens vam liar, però vull que passi alguna cosa més entre nosaltres…



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: