Logotip de Adolescents.cat

Mor l'actor James Michael Tyler, conegut pel seu parer de Gunther a «Friends»

per Redacció, el 25 d'octubre de 2021 a les 08:23
L'actor James Michael Tyler, famós pel seu paper de Gunther, l'amo del bar Central Perk a la sèrie Friends, ha mort aquest diumenge als 59 anys a causa d'un càncer.

Tyler va revelar per primera vegada que patia aquesta malaltia a principis d'aquest any, fet que va sorprendre els fans de la sèrie, ja que acabava d'aparèixer en l'especial que havien fet de Friends, on no va fer cap esment sobre la seva salut.


L’actor havia actuat en diverses sèries importants al llarg de la seva carrera, com ara Sabrina, coses de bruixes, Scrubs, o Just Shoot Me!, però el seu paper més mític va ser la de Gunther a Friends, personatge que va interpretar en 150 episodis durany 10 anys.


Alguns actors de la sèrie han volgut retre-li homenatge a través de les xarxes socials:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: