Logotip de Adolescents.cat

3 trucs per millorar el sexe oral

per Redacció, el 22 d'octubre de 2021 a les 13:56
L’altre dia vam publicar un article sobre el sexe oral destinat a les persones amb vagina. Avui n’hem fet un igual, però centrat en les persones amb penis. Cal recordar, que a l’hora d’estimular el membre, no cal arribar a la base, és a dir, a baix de tot, ja que la part més sensible de totes és el gland, amb més de 4.000 terminacions nervioses.

Dit això, us deixem amb algunes posicions per practicar sexe oral que ha recollit Platanomelón

 




Versió sense playbuzz
L'automàtica
La persona que fa la fel·lació es col·loca estirada al llit, amb l’esquena tocant el matalàs i el cap a una punta. L’altre, apropa els seus genitals a la seva parella, que pot començar jugant amb la llengua i després passar a la succió, si es vol. Aquesta posició, a més, permet que la persona que està dreta pugui acariciar el tors de la seva parella i el seu coll, mentre aquesta practica el sexe oral.

El mandrós
Aquesta posició s’anomena així perquè és una de les postures més còmodes per a realitzar sexe oral. La persona que el rep, s’estira al llit, de costat, sense tocar amb el cap al matalàs. És a dir, es recolza amb una de les mans per quedar una mica inclinat i flexiona la cama superior. L’altre es col·loca de perfil i a l’alçada dels genitals per tal de fer la fel·lació. Aquesta posició, a més, permet l’estimulació anal, l’anomenat punt P.

El 68
És com el 69, però la persona que està a sobre s’estira cap amunt, és a dir, amb el cap mirant el sostre. Així doncs, és qui està a sota qui realitza el sexe oral. Aquesta postura dona la possibilitat d’estimular els testicles i augmentar el plaer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: