Logotip de Adolescents.cat

Amb qui tens més compatibilitat astral a l'hora de lligar? Descobreix-ho

per Adolescents.cat, el 31 de gener de 2022 a les 06:00
Si no trobes parella estable durant aquest any, que no sigui perquè Mercuri està retrògrad o el teu ascendent natal és un malson que et tanca la porta de la felicitat cada vegada que intentes obrir-la.

Si ets fan de l'astrologia, segur que et fixes en què la teva futura parella no tingui una carta astral massa "complicada". Doncs has de saber que existeixen aplicacions per a lligar que basen els matchs en la vostra compatibilitat astral. Vols saber quines són?

 


1. Oromoon: Aquesta app tradueix la teva carta de naixement única amb el llenguatge de l'astrologia i t'emparella amb les persones més compatibles. A més et donen informació i consells perquè augmentis la confiança a través de l'autodescobriment i la reflexió.


2. Align: Align és un concepte que va més enllà. A part d'una aplicació que et vol ajudar a trobar l'amor de tenint en compte la vostra compatibilitat astral, també té un blog i una botiga per comprar objectes relacionats amb l'horòscop i no et perdis res relacionat amb aquest món.

3. Struck: Malauradament, aquesta app va deixar de funcionar fa un temps. Els creadors van explicar que el projecte va requerir massa inversió i que ells no eren capaços de continuar. Tot i això, les seves xarxes continuen actives i podeu entrar a mirar el contingut que pengen sobre l'amor i l'horòscop.

4. NUiT: Aquesta app es basa en les connexions més que en els matchs. És la mateixa app la que decideix les persones més compatibles amb tu basant-se en la carta astral.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: