Logotip de Adolescents.cat

5 consells per aprendre a dir NO

per Adolescents.cat, el 30 d'octubre de 2021 a les 06:00
Posar límits i dir que no, no sempre és senzill. Com a persones, volem agradar a la gent que ens importa i patim que negar-nos a fer certes coses causi rebuig. A l'adolescència és més difícil que mai aprendre a dir que no, per la por a perdre les nostres amistats. a

Ser sincer i dir la veritat és la millor manera de protegir els nostres límits, de cuidar-nos i de créixer sense buscar l'aprovació constant dels altres. Aprendre a dir-ho, no significa ser desagradable o resultar fred/a, es pot aconseguir d'una manera amable, defensant la nostra postura i sense fer mal al de davant. Aquí us donem uns quants consells per fer-ho:

 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: