Logotip de Adolescents.cat

L'horòscop de l'amor: del 20 al 26 d'octubre

per Redacció, el 20 d'octubre de 2021 a les 09:50
Aquí teniu l'horòscop de l'amor setmanal d'Adolescents.cat. Perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort en l'amor. Les il·lustracions són de l'Esther Domínguez, @coattika!


 


Versió sense playbuzz
ÀRIES (3/5)
Ets una persona passional i ho has sabut sempre però aquesta setmana, encara més. Quan quedis amb aquella persona que t’agrada saltaran xispes i portareu la vostra relació a un altre nivell. Consell: No oblidis explorar per conèixer-te tu mateix/a el teu propi plaer. 
 
TAURE (2/5)
Si tens parella, et sentiràs pressionat per l’atenció que et demana. Voldrà que vagis a un lloc on no et ve de gust i això crearà conflicte. Si estàs solter, notaràs que algú que t’agrada està molt distant. Vés amb compte: Et donaran una notícia que t’afectarà directament.
 
BESSONS (3/5)
L’humor serà la clau per afrontar aquesta setmana. Necessites algú que et faci riure al costat, pels dies que estàs trist o que les coses no van bé, t’animi. Busca el suport d’aquella persona especial, que no té per què ser la teva parella (si en tens) i ànims! Dia de la sort: Dissabte. 
 
 
CRANC (2/5)
Ser bona persona és una fortalesa i no una debilitat, així que no et sentis vulnerable. Si algú s’aprofita d’això, és que aquesta persona no val la pena i no es mereix la teva confiança. Tu no has de canviar com ets. De fet, hi ha algú molt enamorat/da d’aquesta bondat. Color: Groc.  
 
LLEÓ (3/5)
Portes uns dies una mica desmotivat/da i per això recordaràs moments divertits amb una persona propera que no veus amb la freqüència que t’agradaria. Diuen que no valorem el que tenim fins que ho perdem, així que potser és el moment de reprendre el contacte. Color: blau. 
 
VERGE (3/5)
No saps com has arribat fins aquí, però ara et trobes amb diferents fronts oberts i hauràs de decidir per quin apostes perquè això de jugar a dues bandes... T’estressarà molt. No valoris el temps que fa que els o les coneixes, sinó la qualitat dels moments. Dia de la sort: Divendres. 
 
BALANÇA (3/5)
Ara mateix tens una relació una mica tensa amb algú especial i no saps com heu arribat fins aquí. Pensa-hi perquè t’adonaràs que té a veure amb els teus sentiments i amb les emocions que d’alguna manera amagues. Consell: No deixis que la por i la inseguretat us afecti. 
 
ESCORPÍ (4/5)
Et creuaràs amb algú desconegut però amb qui sentiràs una gran atracció. És algú que ja has vist en altres ocasions i serà algú que t’aniràs trobant fins que no facis el cop de cap i el saludis. El destí ens posa a certes persones davant i no podem ignorar-lo així que llança’t! Color: Verd. 
 
SAGITARI (3/5)
No tot és perfecte ni sempre podem mostrar la nostra millor cara a la gent que estimem o ens agrada. Aquesta setmana necessitaràs que una persona especial et doni suport i per això, no has de tenir por en confessar-li els teus problemes. Això us unirà més que mai! Color: Vermell.
 
CAPRICORN (4/5)
Et sentiràs una mica decaigut i en aquests moments, és quan necessites l’afecte i el suport dels teus, sobretot d’aquella persona especial.  Trobes a faltar algú però la teva indecisió no et deixa contactar-hi. Fes-ho! Ho està esperant i serà el carinyo que necessites. Dia de la sort: 7.
 
AQUARI (3/5)
T'has d'encoratjar per prendre decisions i ser tal com ets. Trobes a faltar algú i t’agradaria tenir-la més a prop però ningú té el poder d’endevinar-ho si no ho dius. Consell: Necessites fer el pas i dir-li o sense la certesa de què vol, no prendràs mai la decisió. 
 
PEIXOS (3/5)
Fa poc la distància entre tu i una persona del teu entorn es va escurçar. Des de llavors, que en més d’una ocasió t’ha passat pel cap si t’agrada més que per una simple amistat. Deixa que passin els dies, fes plans i la vostra relació canviarà amb el temps. Dia de la sort: Divendres. 
 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: