Logotip de Adolescents.cat

4 postures diferents per fer drets

per Redacció, el 23 d'octubre de 2021 a les 06:00
El llit és molt còmode, però no totes les postures sexuals requereixen un matalàs. Avui us portem un recull amb posicions per a fer drets i que poden aportar molt plaer. 

Contra la paret 
La més clàssica. De peu, els membres de la parella es col·loquen un davant de l’altre. Un d’ells, recolza la seva esquena contra la paret, mentre que l’altre aixeca una de les seves cames i la situa a l’alçada de la cintura per tal de facilitar la penetració o masturbació. Com a joc previ, els dos membres de la parella poden estimular-se fregant-se els genitals. D’aquesta manera augmenta l’excitació i la lubricació. 
couple kissing GIF
El ventilador
Un dels membres de la parella col·loca les seves mans contra la paret i estira els braços, formant un angle més o menys de 90 graus. L’altra persona pot penetrar-la i/o masturbar-la, mentre li agafa els malucs, per tal de marcar un ritme fix. És una posició ideal per estimular el punt G.

El carretó invertit
Un dels membres de la parella es col·loca de quatre grapes a terra. L’altre li agafa les cames i els hi estira, mentre la penetra. La persona que està a terra aguanta l’equilibri amb les mans. Una variant és no estirar del tot les cames i “enganxar” els genolls en les cames de l’altre. D’aquesta manera es necessita menys resistència.
nina dobrev love GIF
La X
En aquesta postura només un dels membres de la parella està dret. L’altre s’ha d’estirar damunt d’una taula, aixecar les cames i col·locar-les en forma de X. La persona que està dreta, agafa la seva parella pels turmells mentre la penetra o bé utilitza les mans per masturbar-la o estimular-la amb un vibrador. També és una bona posició pel sexe anal.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: