Logotip de Adolescents.cat

Com influeixen els petons en el sexe? Això acaba de descobrir un estudi

per Redacció, el 19 d'octubre de 2021 a les 11:55
Els petons són més importants dels que potser ens pensem, sobretot en els relacions de parella. Així ho assegura un estudi publicat recentment que vincula aquest gest afectuós amb la satisfacció sexual.

Per a dur a terme la investigació, els científics van comptar amb 878 participants que havien estat en una relació durant almenys sis mesos. Primer, se'ls va preguntar sobre la freqüència de petons durant el sexe, pràctica que els autors de l’estudi van batejar com a "petons específics". En segon lloc, els participants també van haver d’indicar cada quan, aproximadament, besaven a la seva parella en el dia a dia.


couple kiss GIF

A més a més, les persones que van col·laborar en la recerca van haver de respondre diverses preguntes sobre la seva vida sexual i sobre el seu benestar i satisfacció.


Resultat? La recerca va mostrar que els petons específics (petons que tenen lloc durant el sexe) estaven directament relacionats amb la freqüència i la satisfacció sexuals. És a dir, les parelles que és feien més petons tenien més sexe i també arribaven amb més facilitat a l’orgamse.

Segons els investigadors això és podria deure al fet que besar indica més proximitat emocional durant el sexe, la qual cosa augmenta el nivell d'excitació. En resum: els petons són importants i poden millorar els nostres relacions, tan dins com fora del llit.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: