Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 23 d'octubre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.

 


Versió sense playbuzz
Creus en l’horòscop o l’adivinació? Doncs tot plegat forma part de l’efecte Forer. Es tracta d’un fenomen que ha estat estudiat per la psicologia social i segons el qual les persones acceptem com a vàlides explicacions que altres fan sobre la nostra personalitat, encara que siguin generals. 

A tots ens ha passat: escalfar alguna cosa al microones i que una part estigui bullint i l’altre mig freda. Doncs bé, pel que sembla molts de nosaltres estàvem escalfant el menjar malament. Perquè el calor es distribueixi de manera igual, cal col·locar el plat en un cantó i no al centra, tal com mostra aquest vídeo viral de TikTok.

Així es per dins un centre de dades de Google, un espai pensat per l’emmagatzematge i gestió dels seus servidors.

La catedral de Toledo ha celebrat un “acte de purificació” per “reparar els pecats” que es van cometre, segons ells, durant el rodatge del videoclip de Nathy Peluso i C. Tangana.

Un casino britànic pagarà 6.000 euros a qui vegi tots els capítol dels Simpsons en 2 mesos. El seu objectiu Que la persona que els miri detecti possibles tendències pel 2022. És a dir, que faci prediccions sobre el futur.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: