Logotip de Adolescents.cat

Et proposem un pla diferent i amb descompte per fer amb els teus amics/gues aquest Halloween

per Redacció, el 14 d'octubre de 2021 a les 09:18
Halloween ja és aquí i com cada any, PortAventura World i Ferrari Land, el celebren! Els parcs es vesteixen de negre i incorporen activitats i espectacles inspirats en aquesta tradició.

Si hi aneu, a més, podreu gaudir d'un nou passatge del terror: La Mort Viva, una atracció inspirada en la tradició mexicana del Dia dels Morts. Una data en què celebren el retorn dels seus avantpassats, amb qui passen una nit especial durant unes hores abans d’acomiadar-los quan s’alci el dia.  Però no sempre tot surt com hom s’espera, i encara menys si es tracta dels morts… Els carrers de Mèxic han perdut el seu aire de festa per convertir-se en un dels racons més terrorífics de PortAventura World.

Ah i el millor de tot és que gràcies al Carnet Jove, us pot sortir més barat. Tens un 2x1 en l'entrada a PortAventura Park. Et pots descarregar els vals de descompte aquí. Aprofita-ho!

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: