Logotip de Adolescents.cat

Maneres diferents de fer servir un vibrador

per Redacció, el 16 d'octubre de 2021 a les 06:00
Hi ha moltes maneres d’utilitzar un vibrador i cada un d’elles proporciona sensacions diferents. Avui us portem diversos consells que es poden aplicar a l’hora de fer servir joguines sexuals. 

 


Versió sense playbuzz

1. Comença per sobre de la teva roba interior 
Si es comença sobreestimulant el clítoris, l’orgasme arriba de pressa, però el plaer dura menys. Una bona manera d’anar excitant el cos a poc a poc, és col·locar la joguina sexual sobre la roba interior i anar-la movent a poc a poc. 

2. Centra’t en els llavis 
El clítoris s'estén per tot l'interior dels llavis majors (els plecs que envolten la vulva). Així doncs, acariciar aquesta zona amb un vibrador et pot aportar molt plaer. 

3. Pren-te el teu temps 
Quan estiguis a punt d'arribar a l’orgasme, en comptes d'augmentar la intensitat, redueix-la una mica. D’aquesta manera gaudiràs una espècia de muntanya russa de sensacions que et farà el clímax més intens. 

4. Fes-lo servir a diverses parts del cos 
Els mugrons, els engonals…són algunes de les moltes zones erògenes del cos. Juga amb la vibració en aquests punts per experimentar. 

5. Gaudeix del clítoris 
La manera típica de fer servir un vibrador és col·locar-lo directament damunt del clítoris. Pots moure’l de diverses maneres -cap endavant i cap endarrere, en moviments circulars- i també jugar amb la pressió per descobrir de quina forma t’agrada més. 

6. La penetració 
Els vibradors, sobretot aquells que tenen curvatura, són ideals per estimular el punt G. Es recomana moure'l com si et dirigissis cap al melic, amb la curvatura cap amunt. Mentrestant, com que queda una mà lliure, et pots estimular el clítoris amb els dits. També es pot utilitzar per jugar amb la zona anal, ja sigui estimulant el seu voltant o a través de la penetració. Fer servir lubricant pot ajudar a incrementar el plaer.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: