Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 16 d'octubre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz
El Juego del Calamar no només s’ha convertit en la sèrie amb més èxit de Netflix, sinó que també ha multiplicat les vendes d’alguns dels objectes que hi surten. Aquest és el cas de les Vans slip-on. En tres setmanes les vendes d’aquestes vambes s’han multiplicat un 7.800%! 

Agregar algú a un grup de WhatsApp sense permís pot ser considerat delicte. L'Agència Espanyola de Protecció de Dades ha sancionat amb 4.000 euros un club esportiu de Còrdova per agregar una antiga usuària a un grup de WhatsApp sense el seu consentiment.

Si teniu curiositat per veure com és l’àtic més car d’Amèrica, ara ho podeu fer gràcies a una visita guiada que ha publicat Architectural Design. El pis val 169 milions de dòlars, té 767 metres quadrats i ocupa tota la planta 96 del gratacel de luxe més popular de Nova York, el del número 432 de Park Avenue.

Hi ha persones a qui els encanta cuinar, altres que ho odien i altres que senten una por irracional cada cop que s’apropen als fogons. Aquest és el cas de les persones amb mageirocofobia, les quals senten un temor extrem a l’hora de cuinar.

Hi ha pobles que estan a la venda, com un municipi situat a Camarasa, Lleida, que està format per diverses cases, jardins, piscina, zona de tenis, horts, un riu i un bosc de conte! La parcel·la fa més de 35.000 metres quadrats i es ven per 990.000 euros.




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: