Logotip de Adolescents.cat

Quin signe de l'horòscop hindú ets i què significa?

per Redacció, el 13 d'octubre de 2021 a les 09:14
Hi ha diversos tipus d'horòscop i un dels més coneguts és l'hindú, també anomenat "jyotish", que significa "cos de llum". Els signes reben el nom de rashis i també estan determinats per la data de naixement.

Cada un d'ells té unes característiques concretes i unes virtuts i defectes associats, igual que passa amb l'horòscop que tots i totes coneixem. Us deixem amb més detalls sobre cada un dels rashis: vosaltres quin sou?


Mesha Angaraka (21 de març-20 d'abril)

 
Simbolitza el foc. Les persones d'aquest rashi són molt apassionades, responsables i aventureres. Protegeixen els altres, però poden arribar a ser possessives i tossudes.


Vrishaska Surkra (21 d'abril-20 de maig)

  
Els que pertanyen a aquest signe tenen molta força interior, són ambiciosos i busquen superar totes les dificultats: són molt lluitadors i de vegades van massa a la seva. 

Mithuna Budha (21 de maig-22 de juny)

 
La gent sota la influència d'aquest rashi és idealista, emprenedora i entusiasta, encara que poden cansar-se fàcilment i deixar les coses a la meitat. 

Kataka Chandra (23 de juny-22 de juliol)

  
L'astrologia hindú els descriu com els més sensibles de l'horòscop. Necessiten demostracions d'amor i afecte constant. Busquen la protecció en la família, amics i parella. Són desconfiats i els costa obrir-se als altres.

Simaha Ravi (23 de juliol-22 d'agost)

  
Són de caràcter fort, competitius, tenen molt carisma i són especialment creatius. Els agrada viure noves aventures i sortir de la seva zona de confort. De vegades són massa individualistes.

Kanta Budha (23 d'agost-23 de setembre)

  
Les persones d'aquest rashi són molt sociables i els agrada estar envoltats de gent. Per a ells la família i els amics/gues són molt importants. Acostumen a tenir molta por de quedar-se sols/es i això els fa ser, de vegades, insegurs. 

Thula Sukra (24 de setembre-23 d'octubre)

  
És considerat el signe de la virtut perquè sempre busca el bé dels altres. Són bondadosos i tenen dots de líder perquè són bons estrategues. El seu defecte és que se centren molt poc en ells mateixos. 

Vrischica Angaraka (24 d'octubre-22 de novembre)

 
Les persones d'aquest rashi són intenses i sempre busquen superar-se sense importar els obstacles que se'ls presentin. De vegades, els pot l'ego. 

Dhanus Brishaspati (23 de novembre-22 de desembre)

  
L'hinduisme diu que els d'aquest signe posseeixen una "bona estrella" perquè aconsegueixen l'èxit en tot el que es proposen. Destaquen per aprofitar totes les oportunitats que se'ls presenten amb enginy. De vegades són massa ambiciosos.
 

Makara Sani (23 de desembre-20 de gener)

  
Són ambiciosos, responsables i molt disciplinats. Sempre lluiten per aconseguir el que es proposen. De vegades, però, se centren massa en ells mateixos i deixen de banda la família i els amics/gues. 

Kumbha Kethu (21 de gener-19 de febrer)

  
Són amants de la llibertat. Són amigables i els encanta gaudir de les petites coses. Els agrada assegurar-se de deixar la seva pròpia petjada i acusar bona impressió. De vegades són massa perfeccionistes. 

Meena Galika (20 de febrer-20 de març)

  
Tenen una ànima sensible i són molt solidàries. Sovint han de treballar en la seva autoestima perquè busquen constantment l'aprovació dels altres.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: