Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 11 d'octubre de 2021 a les 13:45
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!



 




Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Ets un noi alt, 1,80-1,85. Fas 4t d'ESO i ens coneixem de fa temps, l'únic que no ens parlem. Abans tenies els cabells curts quan eres petit i després arrissats. Finalment te'l vas tallar i ara portes una espècie de tupè que et queda brutal el meu gust. Anava a una escola d'un altre poble, però en venir a l’institut et vaig veure i et vaig recordar. Normalment vas amb altres noies i realment no sé si te n’agrada cap. Però que sàpigues que fa temps que m'agrades i cada nit somio amb tu. Si saps qui sóc obra'm.

Noia, 17 anys 
Ets un noi del meu poble, tu ets 1 any més gran que jo, te fas amb la millor amiga i sempre creuàvem abans a l'església de Puigverd de Lleida. Ets fan del grup Mago de Oz, no t'agrada la birra i sempre per festes majors beus Coca cola o aigua. Em segueixes a Instagram. Espero que llegeixis això, ja que estic enamorada de tu. Si te sents identificat obra’m. El meu nom comença per la lletra L i acaba per l’A. 

Noi, 18 anys 
No sé si llegeixes adolescents.cat, però no perdo res escrivint això. Ets alta, morena i molt guapa. Ens vam conèixer a l’estiu del 2018 i vam estar d’algo que al final no va arribar a res perquè vaig pillar-me d’una altra. Des d’aquell moment hem estat amics, però en tema amor no has acabat de confiar en mi pel que va passar. Volia dir-te que fa 2 anys que estic enamorat de tu i no m’atreveixo a dir-t’ho per por que no confiïs en mi i perdre la nostra amistat que és l’únic que ens queda ara mateix. Ens coneixem del campus d’estiu, tu de rítmica i jo de futbol. Som de prop de Girona els dos. 

Noia, 14 anys 
Ets castany, tens els ulls marrons, ets alt i jugues a bàsquet. Ens parlem per insta i som molt amics, ens hem liat un cop, però jo em vull tornar a liar en tu i sé que tu també ho vols (m'ho han dit els nostres amics). Hi continua havent molta tensió sexual entre nosaltres. Continuem amb el nostre tonteig des de l'estiu, sé que t'agrado perquè m'ho vas dir, a mi també m'agrades, però sempre em parles d’una amiga/ex teva i no sé si et torna a molar o no. Si saps qui sóc diga’m-ho. 

Noia, 17 anys 
Fa anys que som molt amigues i últimament sento coses massa fortes per tu. Anàvem a castells juntes, ets rossa, baixeta i tens 2 anys menys que jo. Sé que vas sentir alguna cosa durant una temporada i ara que estem quedant força per veure pel·lícules m'agradaria intentar alguna cosa, però em fa por dir-t'ho. Segurament saps qui sóc així que si veus això obra'm al insta i parlem. 

Noi, 19 anys 
No crec que ho vegis mai, però soc un del grup de nois que veu conèixer a la Mercè, la teva amiga i tu éreu de la garrotxa i us vam ajudar a portar un con de trànsit dins el tren. Si saps qui sóc obra'm...

Noia, 15 anys 
Anem junts a classe per primera vegada. Ets un noi alt, ulls marrons i cabells preciosos. Em poso massa nerviosa quan en girar-me veig que m'estàs mirant a mi també… Ets molt intel·ligent i molt amable amb tothom. M'ho passo genial al teu costat, i espero que vegis això.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: