Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: de l'11 al 17 d'octubre

per Adolescents.cat, el 11 d'octubre de 2021 a les 09:01
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz
ÀRIES
Tens una bona setmana tot i que hi haurà moments que voldràs enviar a la merda a una persona, tingues una mica més de paciència! Aquests dies hi ha algú especial que descobrirà realment com ets, no t’amaguis. Estàs treballant molt i bé, i els resultats no es faran esperar. Bones energies amb Taure i Capricorn. Dia de la sort: 17. 

TAURE
En el fons ets una persona sentimental encara que de vegades no ho demostris gaire, aquesta setmana et vindrà bé explicar coses que tenies amagades a un amic, et sentiràs millor. No miris enrere i segueix la teva intuïció. Dia de la sort: 13.

BESSONS
Has d’unir força amb els teus amics i superar aquesta setmana entre riures i bon rotllo. La positivitat serà la clau perquè tot vagi bé. La Lluna afavoreix la teva feina i estudis, però vés amb compte amb la teva falta de constància perquè pot engegar a rodar els bons resultats. Bones energies amb Peixos i Escorpí. Dia de la sort: 17.

CRANC
Els Cranc esteu una mica més sensibles aquests dies i tot us afectarà més, millor intenta no donar moltes voltes a les situacions. Comencen a haver-hi canvis positius a la teva vida: tingues la ment oberta i aprofita'ls, no deixis que la por a les coses noves et freni. Dia de la sort: 16.

LLEÓ
Els Lleó tindreu molt clar quins han de ser els vostres moviments perquè tot surti com tu vols. Aquesta setmana tot t’anirà molt bé, especialment en els estudis i/o feina. Confia en la teva capacitat i intel·ligència per aconseguir el que per a altres és gairebé inabastable. Sigues més amable amb les persones que t’estimen. Dia de la sort: 17.

VERGE
Les teves inseguretats t'impedeixen viure moments especials, aquests dies estaràs més reflexiu i t’adonaràs que deixant algunes pors de banda gaudiràs més de les coses. Evita entrar en disputes que no et conduiran en lloc i allunya't de la gent problemàtica. Dia de la sort: 13.

BALANÇA
La Lluna ve plena de coses meravelloses per a tu, i la sort et somriu. Arriba el moment de recollir els èxits en el que tant has treballat! Bones notícies en la feina/estudis... l'esforç té recompença i els resultats que esperes seran excel·lents. Dia de la sort: 13.

ESCORPÍ
Un element del passat et recordarà una persona que fa temps que no forma part de la teva vida i estaràs molt melancòlic. Sembla que els teus esforços comencen a tenir recompensa a finals de setmana... L’amor et somriu especialment el dia 21.

SAGITARI
Sembla que aquests dies tens les coses més clares i tornes a reprendre el rumb de la teva vida. Tingues clar el que vols i arribaràs a bon port. A finals de setmana viuràs un moment que en un futur pròxim serà important. Els canvis que necessita la teva vida poden arribar d'aquí poc. Dia de la sort:22.

CAPRICORN
Els Capricorn viureu un moment intens on hauràs de controlar-te. Tingues els ulls ben oberts i no confiïs massa en la paraula d’alguns, no són el que semblen. La Lluna t'harmonitza i els problemes que t'han debilitat comencen a solucionar-se. Pots rebre l'ajuda desinteressada d'algú que et donarà suport perquè aconsegueixis els teus objectius. Dia de la sort: 17.

AQUARI
Viuràs una situació inesperada i al principi no sabràs com reaccionar, vigila les teves paraules. T’adonaràs que hi ha un amic que estàs perdent però encara el pots recuperar si estàs disposat a perdonar! Tens al teu costat a gent disposada a recolzar-te perquè assoleixis els objectius que t'has marcat. Obre't i no t'aïllis. Dia de la sort: 13.

PEIXOS
A vegades et comportes d'una manera egoista, cal que miris més pels altres i la sort et somriurà. Llença’t una mica més, intenta mostrar-te tal com és perquè hi ha una persona que s’està interessant per tu. T'esperen dies meravellosos en els quals pots rebre la recompensa a les moltes i bones accions que has estat fent. Dia de sort: 17.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: