Logotip de Adolescents.cat

9 actors que van sortir inesperadament de les seves sèries

per Ada Solà, el 7 d'octubre de 2021 a les 10:15
Hi ha actors i actrius que han acabat abandonant sèries on tenien un paper molt destacat. Alguns han estat acomiadats, altres han marxat per perseguir altres somnis professionals i també hi ha qui s’ha allunyat de certes produccions per deixar de veure algun dels seus companys/es de repartiment. Aquí en teniu alguns:

 

Versió sense playbuzz
1. Charlie Sheen (Charlie Harper a Two and a Half Men)
El van acomiadar per mal comportament i el va substituir Ashton Kutcher. Segons expliquen diverses fonts, Sheen consumia drogues de manera freqüent i havia tingut episodis violents, un d’ells contra Chuck Lorre, el creador de la sèrie.

2. Taylor Momsen (Jenny Humphrey a Gossip Girl)
Tot i que no era un dels personatges més estimats, formava part de l’elenc principal. La petita Humphrey va sortir al cap d’unes temporades per dedicar-se al rock. Ara és cantant del grup “The Pretty Reckless” i ha publicat diversos discos. També es rumorejava que no tenia una bona relació amb part de l’equip i es ressaltava la seva enemistat amb Leighton Meester, ja que no es donava la mateixa visibilitat a la carrera musical de les dues actrius i això va decebre a Taylor.

3. Meghan Markle (Rachel Zane a Suits)
Va abandonar Suits per contraure matrimoni amb el príncep Harry i unir-se a la família britànica, convertint-se en la duquessa de Sussex. Tot i així, l’essència de Rachel Zane va romandre i la seguien anomenant en moltes ocasions.

4. Patrick Dempsey (Derek Shepherd a Grey’s Anatomy)
Dempsey es va acomiadar del seu personatge perquè considerava que hi havia un ambient tòxic rere les càmeres . Però segons expliquen alguns diaris digitals com La Vanguardia, Patrick va tenir una aventura amb una companya del rodatge. Hi ha qui diu que va ser descobert per Ellen Pompeo (Meredith Grey) i aquesta va explicar la veritat a la dona de l’actor, íntima amiga seva. Tot i així, són rumors que mai han estat confirmats per cap membre del set, ja que van signar contractes de confidencialitat en els quals estaven obligats a no filtrar dades als mitjans de comunicació si no volien ser acomiadats.

5. Jane Hubert (Vivian Banks a El Príncep de Bel Air)
La seva sortida va ser deguda a les males condicions del nou contracte que li van proposar. En aquest li impedien treballar en altres llocs i li van retallar el salari. Durant 27 anys va estar enfadada amb el seu nebot fictici, Will Smith, ja que es pensava que era el causant d’aquests canvis. Fa poc, però, l’elenc es va reunir per celebrar el 30 aniversari de la sèrie i van fer les paus.

6. Kal Penn (Lawrence Kutner a House)
Va deixar la sèrie després de dues temporades i va passar a ser part de l’administració de Barack Obama com a director associat de la oficina de participació pública de la Casa Blanca.

7. Afton Williamson (Talia Bishop a The Rookie)
Va deixar la sèrie al descobrir que Demetrius Gross rodaria més capítols després d’haver denunciat que l’actor l’havia assetjat sexualment.També va rebre comentaris racistes per part del departament de perruqueria.

8. Ross Butler (Reggie a Riverdale)
En una entrevista va explicar que havia d’escollir entre centrar-se en un sol personatge o dividir-se en dos i tenir un paper més secundari en els programes. Va escollir la primera, centrant-se en un altre projecte (el rodatge de la segona temporada de 13 Reasons Why) i va ser substituït a Riverdale per Charles Melton.

9. Katherine Heigl (Izzie Stevens a Grey’s Anatomy)
Volia més protagonisme i això va acabar conduint a que Shonda Rhimes no la volgués tenir dins l’equip. De fet la van nominar als Emmy Awards però es va retirar ja que sentia que no s’ho mereixia perquè no tenia suficient protagonisme.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: