Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 6 d'octubre de 2021 a les 16:14


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.


 


Versió sense playbuzz 
Noia, 14 anys
Quan estic enfadada amb la meva germana, vaig a la seva habitació i li deixo els meus mocs al coixí. L'endemà li miro el cap per veure si té algun moc penjant xD.

Noia, 17 anys
A les nits, acostumo a masturbar-me mentre miro porno al mòbil. Un dia, estava avorrint i volia provar coses noves. Com que no tenia lubricant, vaig agafar mantega de la nevera i em vaig fer dits... Realment em va donar molt més gust. Ho recomano totalment. 
 
Noi, 16 anys
Estava en un dinar popular del poble i un dels cambrers de càtering no em parava de mirar. A final se'm va apropar, vam parlar i li vaig donar el meu número de telèfon. Vam acabar liant-nos als lavabos mentre els meus pares em buscaven. 
 
Noia, 16 anys
No sé si sóc l'única, però jo mínim em masturbo 1 vegada a la setmana des de fa uns 7 anys. Vaig començar amb 9 anys perquè m'agradava la sensació de quan estava a la piscina i l'aigua que sortia a pressió pels costats em tocava el xixi. Ara faig el mateix, però al jacuzzi del meu gimnàs.

Noia, 16 anys
Hi ha un sabó de mans que fa l'olor exacta del meu nòvio i m'encanta. Quan no puc dormir, de vegades, em rento les mans i me les passo pel cos i sento que estic amb ell.
 
Noi, 15 anys
Porto gairebé un any amb la meva nòvia. El que ella no sap és que m'atrau molt la seva mare. Quan em quedo a soles amb ella em poso molt i no puc evitar mirar-la.
 
Noia, 16 anys
Quan estava amb el meu ex un dia em va començar a fer dits per primera vegada i jo em pensava que em donaria gust. La veritat és que vaig acabar fingint l'orgasme perquè no notava res, però em sabia greu per ell. Quan em va fer sexe oral, també vaig fingir, i així molts altres cops. Algú més li ha passat? Em sento rara.
 





Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: