Logotip de Adolescents.cat

Exercisis que et poden ajudar a millor els orgasmes

per Redacció, el 6 d'octubre de 2021 a les 15:00
Els músculs pubococcigeals són els músculs que es contrauen quan tenim un orgasme. Enfortir-los, i treballar la pelvis en general pot ajudar molt a millorar els orgasmes vaginals. És per això que existeixen els exercicis de Kegel, que va inventar un doctor amb el mateix nom a mitjans del segle passat. 

Practicar-los és senzill i hi ha centenars de vídeos on podeu trobar moltes tècniques diferents, com els de l’entrenadora Anna Kaiser, qui ha treballat amb estrelles com Sofía Vergara i Shakira. Us deixem amb alguns dels exercicis que proposa:

Instruccions: 1 minut cada moviment. Es poden fer unes 3 vegades la setmana.

Sliding cowgirl
Col·loca’t de genolls damunt dues tovalloles (una en cada genoll). Llisca obrint-te cap a fora i torna a la posició original. Estreny els glutis en pujar.

Squeeze
Estira’t a terra, estira les cames i obre les puntes dels peus. Comença a estrènyer i a elevar la pelvis en petits i intensos moviments. Recorda: estreny i eleva!
make love sexo GIF by Refinery 29 GIFs
Thigh dance
Asseu-te sobre els teus genolls i mou el teu tors cap endarrere i amb la força de la pelvis, torna a la teva postura normal.

Pelvic tilt
Estira’t a terra, flexiona el genolls i estreny els glutis mentre aixeques els músculs pelvians.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: