Logotip de Adolescents.cat

Netflix presenta els concursants del seu primer reality a Espanya

per Adolescents.cat, el 7 d'octubre de 2021 a les 06:00
Netflix ha revelat aquest dimarts el càsting de concursants d'Insiders, el primer reality espanyol que s'estrenarà a la plataforma. Netflix ha presentat els 13 joves que formaran part d'aquest programa conduït per l'actriu Najwa Nimri, coneguda pel seu paper a La Casa de Papel i Vis a Vis, i que arribarà el pròxim 21 d'octubre.

Es tracta d'un grup de concursants entre els 21 i els 35 anys amb professions molt diverses com un DJ enginyer, una maquilladora professional o un jugador de pòquer.

Insiders és un reality de convivència en el qual l'espectador descobrirà als tretze concursants que creien estar en la fase final d'un càsting per a entrar en un reality, però que ja estaven dins sense saber-ho.

En un món on dona la sensació que els concursants de realities sempre saben com actuar, Netflix vol aconseguir que aquestes tretze persones mostrin la seva veritable cara. Gràcies a un esforç humà i tècnic els concursants d'Insiders es mostren tal com són, aliens a càmeres i micròfons. 

A continuació us presentem els concursants!

 
 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: