Logotip de Adolescents.cat

Així pots descarregar el passaport Covid

per Jordi Velert, el 6 d'octubre de 2021 a les 07:11
Amb la reobertura de les discoteques hi ha qui es planteja com aconseguir el passaport Covid que serveix per accedir als locals des de la mitjanit de dijous a divendres.

- Cal accedir al portal de La Meva Salut, l'oficial del departament.

- Un cop dins, l'usuari s'ha de registrar amb el número de la seva targeta sanitària i anar a l'apartat "vacunes i certificat covid digital".

- Un cop dins d'aquest apartat, apareixeran diverses opcions i s'ha d'escollir "certificat covid digital". Finalment sortirà un codi QR que l'usuari es pot descarregar i que li servirà per accedir als locals.

I si no estic vacunat/da?


- Qui no disposi del passaport Covid també podrà accedir a les discoteques si presenta un test d'antígens negatiu amb data inferior a 48 hores o un PCR negatiu de menys de 72 hores.

- El client, a més, haurà de mostrar el DNI per evitar que es falsifiqui el codi QR. Al control d'accés es verificarà el passaport amb la web verificacovid.gencat.cat, que encara no està activa perquè caldrà que el TSJC autoritzi l'ús del salconduit sanitari.

El certificat Covid recull si un ciutadà ha estat vacunat, amb quina vacuna, i si té la pauta completa. També es pot obtenir el document si s'ha passat la malaltia en els darrers 180 dies. 

Altres notícies que et poden interessar

​​​



​​​
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: