Logotip de Adolescents.cat

​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 9 d'octubre de 2021 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes coses abans de posar-te al llit.5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir.


 


Versió sense playbuzz

Mickey Mouse, originalment, s’havia de dir Mortimer Mouse. L’esposa de Walt Disney, però, li va dir al seu marit que era un nom massa “solemne” i que el canviés per un de més divertit. Li va suggerir Mickey i la veritat és que va ser una molt bona idea. 

Un home de Corea del Sud està rebent unes 4.000 trucades diàries després que el seu número de telèfon aparegués a la sèrie El Juego del Calamar. En un moment de la ficció es mostra una targeta amb un mòbil escrit. Doncs bé, milers de persones van decidir trucar-hi per comprovar si era real. Tot i tractar-se d’una casualitat, el número existeix i al seu propietari no li fa massa gràcia que s’hagi fet famós. 

Keanu Reeves és un dels actors més estimats de Hollywood i un dels més generosos. Durant el rodatge de Matrix va regalar 20.000 euros a un treballador de l’equip després de saber que estava passant una mala situació econòmica. 

Una empresa pagarà mil dòlars a qui miri les 17 temporades d’Anatomia de Grey. Es tracta de NiceRx, una companyia especialitzada en assistència mèdica. El seu objectiu és que la persona que contractin descobreixi qui va salvar més vides si la doctora Meredith Gray o la doctora Miranda Bailey.

L’empresa The Toy Zone va encarregar a una dissenyadora que s’imaginés els personatges de Friends com si fossin Barbies i Kens. Aquí teniu alguns dels resultats:



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: