Logotip de Adolescents.cat

Tres apps alternatives a Whatsapp per conversar

per Albert Vilanova, el 4 d'octubre de 2021 a les 21:42
La caiguda de Whatsapp ha deixat de ser anecdòtica. Després de més de 3 hores sense servei, els usuaris han començat a buscar solucions d'urgència per compensar. Així, molts s'han afanyat a descarregar-se aplicacions alternatives. Aquí us en deixem tres:

Telegram és l'alternativa per excel·lència. Amb més seguretat que Whatsapp, ja està instal·lada en més de 500 milions de dispositius arreu del món. El funcionament és pràcticament el mateix, si bé permet més opcions a l'hora de crear grups i canals de difusió.


Una altra app de missatgeria popular és Signal, que també prioritza la seguretat de les converses i no comparteix dades de l'usuari enlloc, a diferència de Whatsapp. Line, per la seva banda, és l'altra alternativa i, com Telegram, es pot utilitzar des de tot tipus de tablet. A banda, també és una bona opció temporal comunicar-se a través dels missatges directes de Twitter.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: