Logotip de Adolescents.cat

La lluna nova d'octubre afectarà especialment aquests 4 signes de l'horòscop

per Redacció, el 5 d'octubre de 2021 a les 06:00
Les llunes noves signifiquen el reinici del cicle lunar el qual s’associa a noves etapes i energies. A principis d’aquest mes d’octubre n’hi haurà una i segons l’astrologia afectarà especialment a aquests signes:

 



Versió sense paybuzz

TAURE
És hora que et controlis a tu mateix, Taure, perquè aquesta lluna nova augmentarà la teva activitat i pot fer que et sentis atrapat en una rutina. És hora que impulsis canvis que t’afavoreixin i que apostis per aquelles coses que t’il·lusionen. Estàs esgotat perquè no has sabut prioritzar i aquesta lluna nova és un bon moment per reorganitzar-te i posar ordre. És hora de tancar ferides i cuidar-te a tu mateix/a.

CRANC
Cranc et toca fer neteja. Aquesta lluna et farà veure més clar aquelles coses i persones que no vols a la teva vida. Estaràs molt emocional i això et farà pensar en algú especial més del compte. Potser és el moment de fer el pas i saber què pensa l’altre sobre la relació que teniu. Tindràs una bona oportunitat per treure el tema i tenir la conversa que fa temps que esperaves. Que les seves paraules et serveixin per actuar i no quedar-te immòbil.

ESCORPÍ
Estàs al límit de l’esgotament i aquesta lluna nova et pot anar bé per renovar energies. Sents que necessites recarregar-te i començar a mirar més cap endins i no tant cap enfora. Si ho fas, descobriràs coses que et poden fer mal, però que també et poden ajudar a entendre’t millor. Aquest és el teu mes i l’has d’aprofitar per dedicar-te’l a tu.


PEIXOS
Aquesta lluna nova t’està portant alguns canvis intensos. Poden sorgir secrets o sentiments que creies superats. Estàs veient transformacions en persones del teu entorn que et costen d’entendre i això et fa sentir perdut, sobretot perquè sents que dones més del que reps. Si sents que les teves relacions no són equilibrades, analitza-les i si cal, modifica-les. Si et quedes quiet les coses no canviaran.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: