Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 12:27
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 





Versió sense playbuzz

Noi, 18 anys
Anàvem junts l'any passat a classe, ets rossa ets molt fan de Aitana, ets de Huesca i parles català i segueixes adolescents. Jo sóc d'Escaldes-Engordany (Andorra) i m'has ajudat molt aquest any. Sempre creuàvem miradetes, però mai va passar res, vull que sàpigues que estic enamorat de tu. Va ser veure't i el cor em va bategar més del compte. El meu nom comença per la lletra A i acaba per la U. Si llegeixes això obra’m i quedem per conèixer-nos millor.

Noia, 14 anys
Et vaig veure l'altre dia a la parada del bus al costat de l'església de Santa Eulàlia, vas agafar el 96 igual que jo. No eres molt alt, però alguns centímetres em treus. Tens els ulls blaus/verds, tenies unes air force blanques i blaves, si no recordo malament, els pantalons eren negres, i duies un iPhone 11 negre amb una funda transparent. Els teus cabells són negres i curts. Si et sents identificat que sàpigues que em vaig quedar amb les ganes de demanar el teu insta.

Noia, 15 anys
Vas a l’insti del poble, fas 4t d’ESO. Mai ens ha tocat juntes a classe, però sempre m’he fixat en tu. Normalment vas amb un monyo. Al pati sempre estàs amb nois. Sempre recordo el dia en què vam creuar mirades al passadís, jo em vaig posar molt nerviosa. Crec que ets la crush de l’insti i et serà igual que et digui això. Segurament no ho vegis, però si ho veus em faria força feliç.

Noi, 19 anys
Ets una noia que va la URL d’Educació Primària. Anem junts a la mateixa classe. El primer dia que et vaig veure vaig pensar que eres molt guapa. Ets morena i portes ulleres a la classe. El teu nom comença per M. Crec que saps qui sóc per la manera en què ens mirem al bar de la uni. Obra’m per insta algun dia.

Noia, 15 anys
El dia 29 de juny vaig anar amb unes amigues al Carrer Major de Lleida i hi havia tres nois tocant instruments. N’hi havia un que tenia més o menys la meva edat, que tocava el piano, vam tenir contacte visual i els hi vaig donar 1 euro. No em sé els noms ni res.


Noia, 18 anys
Ens vam veure al metro L3. Tu entraves d'una parada entre Tarragona i Catalunya i em vas mirar, jo estava asseguda i et vas posar dret al meu costat. Ets alt, moreno, anaves amb uns pantalons blancs i una camisa clara. Jo sóc rossa i alta i anava amb un vestit negre de màniga llarga i curt i unes sabates alexander mcqueen blanques i negres. Em vaig aixecar per deixar-li el meu lloc a una nena i el seu germà i em vas mirar. Em vaig penedir de no demanar-te l'insta. Si també vols saber qui sóc estaré mirant aquest canal sovint.

Noia, 14 anys
Juguem al mateix equip, tu ets un any més gran i crec que tindries alguna cosa amb mi. M'agrades, però em fa por dir-ho perquè no vull que estiguem incòmodes. Crec que hi ha força tensió entre nosaltres.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: