Logotip de Adolescents.cat

Com t'anirà aquesta setmana segons el tarot?

per Adolescents.cat, el 10 d'octubre de 2021 a les 08:50
El tarot no és més que un pilot d'arquetips, és a dir missatges configurats a través d'il·lustracions, personatges i paraules. L'objectiu d'aquesta secció no és esotèric, sinó que és donar-te un missatge setmanal que t'ajudi a reflexionar i et motivi a afrontar la setmana amb actitud i ganes!

Setmana de l'11 al 17 d'octubre: La roda de la fortuna


La Rueda de la Fortuna en el tarot - Significado | 7Tarot

Aquesta carta ens ve a recordar que tot en aquesta vida és canvi, tot circula com una roda. El que ahir podia estar a baix, avui pot estar a dalt i tot és cíclic. Per això aquesta carta ens avisade canvis durant aquests dies, i seran canvis positius sobretot en l’àmbit dels estudis i la feina. Així que pot ser el moment en què per fi comencis a veure la llum en alguna assignatura, o que t’adonis de què vols fer realment o fins i tot que et surti una feina si n’estàs buscant.


En l’aspecte de les relacions ens ve a dir que si volem coses diferents hem de començar a actuar diferent també. No aferrar-nos a allò que ja no ens fa bé i adonar-nos que el món està ple d’opcions! Esperem que tinguis una bona setmana, gaudeix de la bona fortuna!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: