Logotip de Adolescents.cat

Red flags: un vídeo de Tiktok es fa viral analitzant les actituds de la parella

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 06:00
Una Tiktoker estatunidenca va penjar un vídeo sorprenent el seu nòvio al seu apartament universitari. La gravació s'ha fet viral després que els usuaris comencessin a debatre si la reacció d'ell és o no una "red flag".
@laurenzarras

robbie had no idea

♬ still falling for you - audiobear

Aquest terme, com segurament ja sabeu, s'utilitza per referir-se als diferents senyals que et poden indicar que la persona amb la qual estàs no et convé, no t'estima o no sap gestionar la relació. Al vídeo es pot veure com la primera reacció del nòvio en veure a la seva parella és començar a somriure i doblegar-se, abans d'aixecar-se i fer-li una abraçada. 

A la comunitat de TikTok es fan molts vídeos explicant algunes de les moltes "red flags" que et pots trobar, com aquest:
@angelaherrerooo

spoiler: su ex no estaba loca 🚩🚩🚩 #fyp #redflags #girlssupportgirls #trend #elegance #femenineenergy


♬ original sound - Amanda Munro


Als comentaris del vídeo, però, també es fa referència al fet que el noi estigués amb tres amigues al sofà, i la sensació que la més propera a ell, li retorna el mòbil de manera discreta quan veu a la seva nòvia entrar. Tant ella com ell han respost a les crítiques, tot i això, els usuaris de TikTok no s'acaben de creure la situació, i han seguit comentant la possible reacció d'ell.

Per una altra banda, també hi ha hagut comentaris defensant la parella i dient que el fet que estigués amb amigues o que tardés en fer-li una abraçada no volen dir res, i que pensar el contrari pot ser un problema de confiança cap a la teva parella. 

I vosaltres què penseu? Quines són per vosaltres algunes red flags?

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: