Logotip de Adolescents.cat

Emily Ratajkowski denuncia assetjament sexual per part d'un famós cantant

per Redacció, el 4 d'octubre de 2021 a les 09:34
Us recordeu del polèmic vídeo musical de 'Blurred Lines' en el qual Pharrel i Robin Thicke ballen rodejats de noies semidespullades? Doncs bé, ara ha tornat a ser notícia. El motiu? La denunúcia que ha fet Emily Ratajkowski –una de les protagonistes del videoclip- en el seu llibre, My body. 

La model ha assegurat que durant el rodatge va patir assetjament sexual per part de Robin Thicke qui li va tocar els pits mentre gravaven una escena. La jove afirma que el cantant va agafar aquesta part del seu cos, sense constentiment, mentre estaven estirats al llit rodant una de les seqüències. 

En adonar-se del que estava fent, ella es va allunyar i es va aixecar del llit. Segons després la directora del set va intervenir perquè la situació no anés a més.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: