Logotip de Adolescents.cat

Aquests són els petons que més agraden a la gent

per Redacció, el 1 d'octubre de 2021 a les 13:38
Els petons ens afecten més del que potser ens pensem. Segons una investigació realitzada per la professora de neurociències del Lafayette College (Estats Units), Wendy Hill, quan fem i/o ens fan un bon petó, ens augmenta el ritme cardíac, les pupil·les es dilaten, incrementen els nivells de dopamina –l'hormona del plaer-, i la respiració es torna més profunda.

Ara bé, què entenem exactament per "un bon petó"? Doncs segons una enquesta realitzada per la revista científica Psychology Today no hi ha una resposta exacta, però sí aproximada.


Per més del 50% dels enquestats tots els bons petons tenen 2 característiques en comú: la passió i l'afecte. Així doncs, quan ens fan un petó, ens agrada notar les ganes i l'excitació de l'altra persona.

Resultado de imagen de kiss gif


A banda d'aquests, també hi ha altres detalls que són importants: com el contacte visual previ, l'olor de l'altra persona i les carícies. Segons els participants en l'enquesta, aquests tres factors poden millorar l'experiència i convertir un petó en inoblidable.

En el sentit contrari, els enquestats també tenen molt clars els factors que poden arruïnar un petó: la falta d'entusiasme i l'excés de llengua.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: