Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 1 d'octubre

per Redacció, el 1 d'octubre de 2021 a les 09:44
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
T’atreviràs a dir una cosa que penses des de fa molt temps, però que callaves per por a les conseqüències que pogués tenir. Sents que has de ser més independent i que ara és el moment. Tindràs el do de la paraula, aprofita’l.

TAURE
Sents que no estan comptant amb tu per un projecte en el qual et veies involucrat. Deixa-ho passar. A la llarga t'adonaràs que t’han fet un favor i que allò que semblava negatiu és un avantatge.


BESSONS
Hi ha persones del teu entorn que parlen més de que haurien de parlar. Fes-te cas a tu mateix i confia només en aquells que t’hagin demostrat lleialtat. No tothom té les teves bones intencions.

CRANC
De vegades sents que passes desapercebut, però realment fas alguna cosa per què els altres escoltin la teva opinió? Si calles i no expresses el que penses, no et faran cas. És moment d’alçar la veu i no sentir-te insegur.

LLEÓ
Tens tot el el que et fa falta per complir els teus objectius, però de vegades no t’ho creus. Has fet un pas arriscat, així que ja va sent hora que confiïs en tu si vols aconseguir les teves metes. En l’amor, estaràs més receptiu i això millorarà la connexió amb algú especial.

VERGE
No treguis importància als teus mèrits. Si algú et felicita, acepta-ho i agraiex-ho. De vegades ets massa humil i sembla que t’infravaloris. En el terreny de l’amor, sentiràs que les coses avancen en la dirección encertada.

BALANÇA
Avui ho viuràs tot molt intensament. Tens les emocions a flor de pell i això fa que costi prendre distància. Deixa’t portar i no vulguis evitar que els sentiments surtin. Necessites treure certes coses cap a fora.

ESCORPÍ
De vegades ets imprevisible i això avui et convertirà en el centre d’atenció. Et sentiràs poderós gràcies a les teves habilitats de convicció i viuràs un molt bon moment amb els teus amics/gues. Gaudeix aquest moment.

SAGITARI
Avui et podries emportar alguna sorpresa a través de les xarxes socials. Algú amb qui no t’havies fixat, s’està fixant en tu i això et descol·locarà. Les coses inesperades, no tenen perquè ser dolentes, però no confiïs a la primera i deixa passar els dies.

CAPRICORN
Observa bé el teu voltant perquè hi ha algú que té una doble cara que d’aquí poc deixarà veure. No tot és el que sembla i aviat ho descobriràs. La teva intuïció et será molt útil.

AQUARI
De vegades veus amenaces allà on no n’hi ha. Algunes inseguretats del passat estan tornant amb força aquests dies i t’estan sent molt difícils de gestionar. Centra’t en els fets i no et guiïs per la imaginació. Un bon amic/ga et farà veure la realitat.

PEIXOS
Si tens ganes de desconectar, fes-ho i no et sentis malament. Sempre acostumes a apuntar-te a tot, però també necessites temps per a tu. Aquests dies estàs molt introspectiu i comences a entendre’t millor. De vegades és necessari centrar-nos en nosaltres i apartar-nos de la resta.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: