Logotip de Adolescents.cat

Quin signe de l'horòscop maia ets i que diu sobre tu?

per Redacció, el 30 de setembre de 2021 a les 12:25
L'horòscop Maia es basa en la relació entre el cel i la terra i concretament en el calendari lunar, el qual es divideix en 13 llunes o terminis de 28 dies. En base a aquestes fases, van crear 13 signes amb noms d'animals, cada un amb les seves característiques pròpies, capacitats i habilitats. Són aquests:

 


Versió sense playbuzz
Mico (10 de gener a 6 de febrer) 
El mico no sap quedar-se quiet, en la seva naturalesa dansaire. La seva ment és tan inquieta com el seu cos, i el seu cap no para ni un segon de pensar. No els agraden els horaris i les ordres i valoren molt la seva autonomia. 

Falcó (7 de febrer al 6 de març) 
Des de nens els falcons tenen una personalitat definida i un caràcter fort. Destaquen de la resta i no accepten que altres els facin ombra. Els falcons tenen una ment desperta i molta capacitat d'estudi. 

Jaguar (7 de març al 3 d'abril) 
Els jaguars són persones apassionades. Els agrada anar sempre de cara, saben el que volen i com aconseguir-ho. Els pot costar més o menys, però ells aconsegueixen tot el que volen i sempre se surten amb la seva. Són persones valentes i altruistes.

Guineu (4 d'abril a l'1 de maig) 
La guineu va néixer per estimar i a això dedica tota la seva vida. Són persones nobles per naturalesa, i tenen una vocació innata de servei. La guineu té un cor d'or, sap arribar al fons de les persones d'una manera única, pot saber el que et passa i fer-te una radiografia a la teva ànima, sense necessitat de dir-te una paraula. 

Serp (2 al 29 de maig)
Les serps estimen el luxe i el confort, l'elegància i el refinament. Tenen un bon gust innat, que porten des del bressol, saben com vestir, com comportar-se i com moure's en caminar. Treballen dur per fer-se una carrera, de vegades tenen fama de "trepadores", ja que van guanyant espai ràpidament. 

Esquirol (30 de maig al 26 de juny) 
Els esquirols són persones sociables i excel·lents per fer relacions públiques. Tenen un àngel especial que atrau. Són persones actives i mogudes que tenen la qualitat de poder fer diverses coses a la vegada. 

Tortuga (27 de juny al 25 de juliol) 
Les tortugues són casolanes i pacífiques... Van a poc a poc per la vida, sense estressar-se massa, i no suporten els sobresalts. construeixen la seva vida a poc a poc, escapant-se de les situacions de risc. Són perseverants i saben que així aconseguiran tot el que es proposen, no confien en els resultats fàcils. 

Ratpenat (26 de juliol al 22 d'agost) 
Els ratpenats són lluitadors, emprenedors, de caràcter fort i decidit. Són líders innats i generalment ocupen llocs de poder. Els agrada donar ordres i prendre les decisions. Sempre es posen davant de les situacions, són impulsius, no tenen por als desafiaments, fan i després pensen, per això moltes vegades es troben ficats en veritables embolics i només ells amb el seu enginy en saben sortir. 

Escorpí (23 d'agost al 19 de setembre) 
Son molt reservats, guarden la seva intimitat com un tresor preuat. Són molt organitzats. Ells no senten ni creuen que sigui necessari agradar a tothom ni portar-se bé amb tots. Quan estan davant de persones noves, estudien acuradament el panorama, escolten i observen fins que es formen una opinió de cada integrant, i poques vegades s'equivoquen! Són molt intel·ligents i gràcies al seu temperament metòdic i observador, mediten molt abans de prendre qualsevol decisió.

Cérvol (20 de setembre al 17 d'octubre) 
El cérvol és l'ésser més sensible. Com l'animalet que els representa, són persones que s'espanten amb facilitat. Posseeixen el do de la bellesa, saben ressaltar els seus aspectes positius i veure en els altres les coses bones. Van amb molt de compte a l'hora d'actuar i procuren fer-ho sempre sense fer mal als altres. 

Òliba (18 d'octubre al 14 de novembre) 
Les persones nascudes sota aquest signe posseeixen un do extrasensorial, poden "llegir els pensaments" de les persones i anticipar-se al futur. Les seves prediccions poques vegades fallen, i quan tenen un pressentiment acostuma a complir-se. Per això han d'escoltar sempre aquesta veu interior que les guia al llarg del seu camí. 

Paó (15 de novembre al 12 de desembre)
El paó va néixer per brillar. És extravertit, carismàtic i conquistador. Encara que tracti de dissimular, li agrada ser el centre d'atenció de qualsevol reunió, i certament ho és, té mil trucs per lluir-se, entre els quals destaca un gran sentit de l'humor. Necessiten que els estimulin, que no els tallin les ales. Si se'ls deixa volar amb la seva imaginació, es converteixen en persones molt creatives que plasmen en la seva vida, idees meravelloses. 

Llangardaix (13 de desembre al 9 de gener) 
Generalment, el llangardaix viu moltes vides en una sola, perquè busca descobrir-se així mateix, està en constant canvi i mutació. No us sorprengueu si veuen un llangardaix canviar de carrera, un cop començada. El llangardaix tindrà diversos oficis i la seva personalitat polifacètica no es conforma amb el que coneix; anirà a la recerca de més. El llangardaix triga a prendre decisions, en general es pren temps per a tot.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: