Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 29 de setembre de 2021 a les 13:33


Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 14 anys 
Ningú ho sap però sóc lesbiana. Sí, em van les ties i ningú, absolutament ningú s'ho pensa, perquè sóc de les típiques que fa comentaris sobre tios encara que la gent no sàpiga que són inventats. I per rematar, estic bojament enamorada d'una de les meves millors amigues. Quan em dóna la mà em poso calenta perquè a més és molt carinyosa. No sé quan ho diré o si ho diré. 

Noia, 17 anys 
Potser direu que estic boja, però molts cops m'imagino situacions que podrien passar fins a arribar al punt de ficar-me tant en el paper que ja no sé si allò que he imaginat ha passat de debò o bé si ho he somiat. El que em fa més ràbia és quan imagino alguna cosa i, aquesta acaba passant a la vida real i, entro en estat de shock... Vull dir, allò que he imaginat acaba passant i, fins i tot, encerto tant les reaccions com les paraules de les persones involucrades en aquesta situació. És molt estrany. 

Noia, 15 anys 
Jo faig classes de ball i ma mare em diu que està molt contenta que m'agradi fer esport, però en realitat només hi vaig perquè estic enamorada del professor. Cada vegada que el vec penso que me'l follava, però sé que és impossible. Algú per aquí també enamorat/da del seu/va profe? 

Noia, 15 anys 
Un dia em vaig enfadar amb la meva mare i vaig vendre el seu iphone per wallapop. No sap res i em sento malament. 

Noi, 16 anys 
Mai he tingut cap relació, sóc molt tímid i només m'he fet un petó amb una noia una vegada. Creuen que sóc gai i no ho sóc. Sospito que li agrado a un amic meu i no sé què fer si intenta alguna cosa amb mi o se'm declara. 

Noia, 15 anys
L'altre dia vaig trobar diverses caixes i bosses amb joguines de quan la meva germana i jo jugàvem de petites. Vaig agafar-ne algunes i les faig servir d'amagat quan estic sola. 

Noi, 19 anys 
Vaig follar amb la germana del meu millor amic sense que ell ho sabés. Dies després ell em va dir que veia connexió entre nosaltres, però que no volia que passés mai res. D'això fa 2 anys i ell encara no sap res.







Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: