Logotip de Adolescents.cat

Aquesta joguina sexual ha estat premiada i diuen que és revolucionària

per Redacció, el 29 de setembre de 2021 a les 12:32
Potser no ho sabíeu, però hi ha joguines sexuals que han estat premiades en competicions de tecnologia i electrònica. Una d'elles és Osé 2 de Lora DiCarlo. Aquest aparell va guanyar el premi a la innovació en la categoria de robòtica a la Consumer Electronic Show (CES), la fira de tecnologia més important dels Estats Units. 

Aquesta joguina va ser elaborada per un grup d'enginyeres que va utilitzar la microrobòtica per crear sensacions similars a les de la boca, la llengua i els dits humans. És a dir, per fabricar un aparell que proporcionés un tacte i un estímul el màxim de reals possibles. 


Des de llavors que l'Osé 2 s'ha convertit en un dels productes eròtics més ben valorats, per damunt d'altres com el Satisfyer.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No two Osés are the same. The flexible body of the Osé can be molded into a wide range of positions giving you the opportunity to truly customize your experience to your needs. So go ahead, be different. We like it that way. ⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #loradicarlo #osé


Una publicación compartida de Lora DiCarlo (@loradicarlo_hq) el


Quines diferències té amb el Satisfyer? La primera és que és mans lliures, és a dir, s'adapta als genitals i, per tant, no cal utilitzar els dits per moure-la. D'altra banda, a part de comptar amb un succionador de clítoris, també inclou un estimulador per al punt G per augmentar la sensació de plaer i facilitar l'orgasme. 

A banda d'aquestes diferències, cal mencionar també el preu. I és que l'Osé 2 és força més car que altres joguines. Val uns 270 euros. Us gastaríeu tants diners?

Estimulación del punto G de Osé.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: