Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 27 de setembre de 2021 a les 12:47
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!


 




Versió sense playbuzz

Noia, 14 anys 
Aquest estiu vam anar de campes amb l'esplai. Anàvem a grups separats, però tot i això vam parlar molt (tot i que abans només havíem parlat un parell de vegades...) Fa poc et vaig obrir per insta. T'agrada llegir, els gats i fas l'humanístic al Laia. Portes ulleres, ulls blaus verds, alt i cabells marrons. Ets germà d'un company del meu grup d'esplai. El teu nom comença per la G i no tinc proves ni tampoc dubtes que he descobert l'atracció sexual gràcies a tu. 

Noi, 16 anys 
Tots els dies que surto del metro a la parada Sant Pau Dos de Maig per anar a l'institut et trobo davant de l'hospital. Sempre està menjant una poma i mirant el mòbil en un banc. 

Noia, 17 anys 
Et vaig veure el 24 de setembre. Eren aprox. les 23 i vaig pujar al metro amb uns amics a l'estació de Sant Andreu direcció a Plaça Espanya. Tu ja hi eres i em vaig asseure just davant teu. Vam compartir mirades durant tot el trajecte, i quan vam sortir a la parada d'Espanya vaig tenir la sensació que esperaves que et digués alguna cosa, però no em vaig animar. Tu anaves completament de negre i jo amb un top marró i uns texans foscos. No crec que llegeixis això, però s'havia d'intentar. 

Noia, 18 anys 
Dissabte anava pel barri vell de Girona, vaig veure dos nois que o bé eren bessons o germans tocant el violí o la viola. Van tocar citiy of stars, snowman, viva la vida, etc. i em va encantar com ho feien i com eren. Amb un d'ells ens vam mirar i m'encantaria saber qui sou. No sé els vostres noms però si a algú li sona si us plau dieu-m'ho, va ser un flechazo jajaja. 

Noi, 18 anys 
El curs passat sempre anaves amb un noi al bus i em cridaves l'atenció. Aquesta setmana que portem de classes no l'he vist cap dia, però he vist que llegeixes adolescents suposo que això ho veuràs. Jo sóc alt i amb els cabells foscos. M'agradaria que parléssim algun dia. Tu de vegades portaves una jaqueta d'entre temps de color lila viu i negra, portes ulleres i una motxilla vans. Si et sents identificada parla'm. 

Noi, 16 anys 
Tot i que no sé si ho veuràs, ho intento. Ets ros i no gaire alt, estàs a punt de fer 3r d'ESO i porto des que érem més petits pillat de tu. Tu estiueges al meu poble i jo sempre passo per on jugues per a poder veure't. Hem coincidit a soles un parell de vegades aquest any i m'has fet riure molt. Em mata saber que no ens veurem en tot el curs. Si saps qui sóc, obra'm. 

Noia, 16 anys 
Ens vam conèixer un estiu a Irlanda (farà uns 3 anys) i vam intentar tenir alguna cosa, però tot va acabar. Ser que et vaig dir que ja no sentia res, però et vaig enganyar. Com pots veure tres anys més tard i aquí segueixo esperant-te .Ets de bcn, ets altet al meu costat, tens els cabells rinxolats i foscos... espero que si mai arribes a llegir això i et sents identificat puguem parlar ( encara recordo que duies una funda groga llisa amb un iPhone 7 si no m'equivoco).


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: