Logotip de Adolescents.cat

3 postures per innovar en el sexe oral

per Redacció, el 27 de setembre de 2021 a les 12:04
El sexe oral és una de les pràctiques que proporciona més plaer, però també una de les menys "innovadores". De fet, la majoria de la població assegura utilitzar gairebé sempre la mateixa postura a l'hora de tenir aquest tipus de sexe. 

És per això, que des de diferents pàgines especialitzades en sexualitat, com Platanomelón, han elaborat guies amb les millors posicions per a un cunnilingus. També n'hi ha de centrades en les persones amb penis. Més endavant hi dedicarem un contingut. Avui us deixem amb posicions per les persones amb vagina. 

 


Versió sense playbuzz
El banquet 

En aquesta postura la persona que rep el cunnilingus, s'ha d'estirar amb l'esquena tocant al matalàs, a terra...i ha d'aixecar les seves cames fins a l'alçada de la seva cara. D'aquesta manera la zona íntima queda més exposada i això permet que la persona que està practicant sexe oral pugui llepar, tocar i veure cada part dels genitals a la perfecció. 

La butaca 
La persona que rep el sexe oral s'"asseu" damunt la boca de l'altre sense deixar caure tot el pes. Qui està a dalt "mana", ja que es pot moure com vulgui per tal que li estimulin el clítoris, els llavis o la zona anal. 

El majordom 
La persona que rep el cunnilingus està dret i amb l'esquena una mica inclinada cap endavant. Darrere seu, de genolls, es col·loca l'altre membre de la parella. Es tracta d'una postura molt excitant perquè, a banda de permetre una estimulació des d'un altra zona, és ideal per llepar més fàcilment i millor.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: