Logotip de Adolescents.cat

Què és la manicura «Kawaii» i per què ho està petant tant?

per Adolescents.cat, el 3 d'octubre de 2021 a les 08:23
La manicura japonesa en 3D anomenada “Kawaii” fa temps que causa furor al Japó i ara comença a triomfar aquí. Tant, que no parem de veure’n a les xarxes socials. Això sí, per ara la Rosalía és de les poques famoses internacionals que s’ha animat a lluir ungles “Kawaii”.

Saps què vol dir la paraula “Kawaii” en japonès? S’utilitza per descriure una cosa que és increïble i preciosa, i no és per menys, aquestes ungles són obres d’art! Aquesta manicura té força i art gràcies a la combinació de colors vius i als objectes i “charms” que s’hi posen a sobre, creant volum i efecte 3D.

I per què està triomfant tant a les xarxes socials? Doncs perquè és molt vistosa i original i alhora molt elaborada, així que és molt "satisfying" veure vídeos on es fan aquest tipus de manicures.

T’atreviries a fer-te la manicura “Kawaii”?

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: