Logotip de Adolescents.cat

Horòscop de la setmana: del 27 de setembre al 3 d'octubre

per Adolescents.cat, el 27 de setembre de 2021 a les 09:55
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz
Capricorn: És amistat? Amor? T’estàs tornant boig? Tens el cap fet un embolic i les opinions dels altres fan que encara et facis més preguntes. És una setmana per pensar i allunyar-te dels problemes. Bona sort amb el número: 3.

Lleó: De vegades penses que els somnis només són això, somnis. Aquesta setmana però, un esdeveniment et farà canviar d’opinió i et donarà forces per lluitar pel que vols aconseguir. En l’amor estàs en ratxa. Número de la sort: 2.

Cranc: A vegades sents que la gent que t’envolta no entén els teus sentiments però algú a qui estimes molt farà que et sentis com la persona més afortunada del món. Tens bona sort en l’amor però vigila amb la salut. Dia de la sort: 2.

Àries: Són dies importants per tu, et passarà alguna cosa emocionant i no tindràs gaires problemes. L’amor et somriu però has d’estar atent per saber com i quan reaccionar. El teu color preferit serà important durant aquesta setmana. Dia de la sort: 1.

Peixos: Cuida la teva salut perquè t’estàs deixant una mica i això et pot passar factura. Algú et dirà una frase que et calarà fons. Escriu-la a algun lloc perquè serà molt important pel teu futur. Dia de la sort: 2.

Taure: Aquesta setmana la tindràs més tranquil·la i veuràs que tots els esforços que has fet tenen la seva recompensa. Hi ha algú que vol cridar la teva atenció però tu no ho notes. Descobriràs una persona amb qui et sentiràs molt identificat/da, estigues atent/a als seus consells. Dia de la sort: 29.

Balança: Els temes amorosos sempre et porten maldecaps, no t’angoixis tant i dedica temps a pensar què és el que realment vols. La felicitat depèn de tu. Dos amics et donaran un bon consell, no el desaprofitis i aplica’l. Dia de la sort: 28.

Bessons: Els amics juguen un paper molt important a la teva vida però aquests dies trobaràs a faltar a una persona que va desaparèixer al teu voltant. Els estudis t’aniran bé però cal que t’esforcis una mica més. Dia de la sort: 3.

Verge: La teva seguretat fa que les persones que estan al teu voltant et vegin com algú fort però aquesta setmana tindràs algun moment de debilitat, no tinguis vergonya i explica els teus sentiments a les persones amb qui més confies. Dia de la sort.: 29.

Aquari: Sents que realment ningú et compren però aquesta setmana t’adonaràs que no cal que et t’entenguin al 100% per estimar-te. Gaudeix de la bona sort que t’arriba. És un bon moment per tenir noves experiències. Dia de la sort: 27.

Escorpí: 
Vigila la teva llengua aquests dies perquè sembla que estàs a punt de dir una cosa que pot fer canviar la situació d’algunes persones. És una bona setmana per l’amor, aquells que no tinguin parella trobaran noves oportunitats. Tens bona sort amb els estudis, especialment el dia 29.

Sagitari: Aquests dies estaràs més positiu i això t’ajudarà a que et surtin les coses molt millor. Els Sagitari  estan seductors aquests dies, aprofita per creure més en les teves possibilitats i aconseguir allò que vols. Dies de sort: 29.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: