Logotip de Adolescents.cat

Aquests cantants confirmen que estan junts

per Redacció, el 27 de setembre de 2021 a les 09:38
Després de diversos mesos de rumors, Rosalía i Rauw Alejandro han confirmat que són parella. Ho han fet a través dels seus comptes d'Instagram, aprofitant l'aniversari de la cantant. 

Tots dos han publicat diverses imatges en què se'ls pot veure amb actitud afectuosa gaudint del seu temps lliure: jugant a videojocs, de festa, navegant... A més més, també han compartit un vídeo a TikTok on ballen junts dibuixant un cor amb els seus braços –per si algú tenia algun dubte que estan plegats-.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de RA’ RAUW (@rauwalejandro)



Els rumors d'una possible relació entre tots dos van començar a créixer aquest agost quan se'ls va veure sortint d'un sopar agafats de la mà, a Los Àngeles. Ja feia mesos, però, que hi havia detalls en les seves publicacions que feien augmentar les especulacions, com ara la roba que diuen –anaven vestits iguals- o els llocs on estaven –gairebé sempre coincidien en temps i espai-. Esperem que els vagi molt bé.

 
@rosalia

 

♬ You Can Do It - Ты.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: