Logotip de Adolescents.cat

La Unió Europea regalarà 60.000 viatges a joves de 18 a 20 anys

per J.V., el 22 de setembre de 2021 a les 19:25
La Comissió Europea rellança aquest any el programa DiscoverEU, que ofereix 60.000 paquets de viatges gratis a joves europeus de 18 a 20 anys, entre març del 2022 i febrer del 2023. La iniciativa ha estat aturada per la pandèmia durant mesos, però ara ja permet inscriure-s'hi.

En aquest programa poden participar tots els joves nascuts entre l'1 de juliol del 2001 i el 31 de desembre del 2003. Caldrà que presentin la sol·licitud al Portal de la Joventut Europea entre el 12 i el 26 d'octubre.


Si aconsegueixen un dels viatges, podran desplaçar-se durant un mes almenys un país de la Unió Europea. Rebran un abonament de viatge mòbil que permetrà modificar la data de sortida del viatge en qualsevol moment abans de la data d'inici.

L'objectiu de la iniciativa és que els joves coneguin la riquesa cultural del continent i els beneficis de la lliure circulació per la Unió. En anteriors edicions es van repartir 70.000 viatges entre un total de 350.000 candidats d'arreu del continent.



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: