Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa actriu de Sex Education insinua que podria deixar la sèrie

per Redacció, el 22 de setembre de 2021 a les 10:41
La tercera temporada de Sex Education es va estrenar divendres passat i ha aconseguit tornar a ser un èxit. La sèrie ha sabut introduir nous personatges i trames alhora que ha encertat amb l'evolució dels seus protagonistes. 

Precisament, una de les històries que més ha agradat és la de Maeve, paper protagonitzar per Emma Mackey. Els seus dubtes sentimentals i la sinceritat amb la qual afronta les seves emocions, han estat molt aplaudides pel públic. 


Maeve GIFs - Get the best GIF on GIPHY

Ara bé, malauradament, podria ser que ens quedéssim sense aquest personatge. En una entrevista amb la revista Hunger, Emma Mackey ha insinuat que podria deixar Sex Education, ja que, tot i encantar-li la sèrie, no es veu interpretant una adolescent de 17 anys gaire temps més. De fet, l'actriu té 25 anys i ja ha explicat en més d'una ocasió que no vol que l'encasellin amb el personatge de la Meave


Ara caldrà veure que passa, però la veritat és que Sex Education sense ella es fa difícil d'imaginar. Heu vist la nova temporada? Us ha agradat?


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: