Logotip de Adolescents.cat

Les cinc discoteques de Barcelona que podran obrir la nit de dimecres a dijous

Només els locals amb terrasses compleixen els requisits del Procicat i podran aixecar la persiana de nou

per J.V., el 22 de setembre de 2021 a les 08:57
Només cinc discoteques de Barcelona podran reobrir la nit d'aquest dimecres a dijous, 22 i 23 de setembre. Són les que tenen terrassa, segons les normes del Procicat. Es tracta de Shôko, Pacha, CDLC i Opium Mar, les quatre ubicades al front marítim de la ciutat. També podria obrir la discoteca Terrrazza, al Poble Espanyol.

El secretari general del Gremi de Discoteques de Barcelona, Ramón Mas, ha explicat que caldrà esperar al 15 d'octubre per la gran obertura del sector. La data encara no està confirmada oficialment, però sí que està clar que un requisit per accedir als locals serà el passaport Covid, tal com ha avançat el Govern aquest dimarts.


Les sales de concerts només podran obrir SI tenen terrasses interiors o carpes, segons Lluís Torrents, president de l’Associació de Sales i Concerts de Catalunya, que xifra en un 2% el total de locals que podran tornar a aixecar la persiana dijous.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: