Logotip de Adolescents.cat

L'oci nocturn reobrirà en exteriors fins a les 3 de la matinada a partir de dijous

per Lluís Girona, el 20 de setembre de 2021 a les 20:52
El Govern permetrà la reobertura de l'oci nocturn només en espais exteriors i fins a les 3 de la matinada a partir d'aquest dijous. A aquest horari se li haurà de sumar mitja hora més per desallotjar els clients. Així ho ha aprovat el Procicat aquest dilluns.

Es fa així un primer pas després de moltes setmanes de tancament i de moment es deixen els locals interiors per a més endavant. D'altra banda, la restauració podrà també allargar el seu horari fins a la 1 de la matinada, 30 minuts més del que pot obrir ara.


Diverses veus havien demanat la reobertura de l'oci nocturn per evitar les botellades, com ara l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La decisió es pren just a les portes de les festes de La Mercè. Per altra banda, fonts de la patronal de l'oci nocturn afirmen que el Govern ha promès l'obertura d'interiors a partir del 15 d'octubre i a les persones amb certificat Covid.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: