Logotip de Adolescents.cat

Horòscop del dia: 16 de setembre

per Redacció, el 16 de setembre de 2021 a les 08:59


L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop diari d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES 
Comences una etapa d'aprenentatge. Per fi has deixat la por enrere i t'has donat l'oportunitat de provar coses noves. No pensis en què decebràs i concentra't en gaudir del moment. 

TAURE 
Tornar a la rutina et frustra i et sents atrapat. Introdueix nous elements a la teva vida i prioritza el teu temps lliure. Potser és el moment de rescatar un hobbie que tens oblida't i que t'omple. Vigila amb els signes d'Aire, hi ha algú que et vol confondre. 

BESSONS 
Tu ja has mostrat les teves cartes i has dit el que senties. Si l'altre no ho fa i continua generant-te dubtes, no entris al seu joc o pots acabar perdent. Vés amb compte amb algunes publicacions que puguis veure a les xarxes socials, no tot és el que sembla. 

CRANC 
Algú t'estàs avisant d'un perill, però no li estàs fent cas. Tingues més en compte les seves advertències, perquè vol el millor per tu encara que no te n'adonis. Obre la ment i mira més enllà dels teus pensaments, perquè t'estàs tancant en tu mateix/a. 

LLEÓ 
Avui reprendràs una activitat que et feia molt feliç i que vas haver d'abandonar per circumstàncies que no podies controlar. Et sentiràs molt satisfet/a, però alhora ple de nostàlgia. No deixis que aquest sentiment s'apoderi de tu o algú del passat podria retornar. 

VERGE 
Ets una persona molt exigent amb tu mateix/a i de vegades també exigeixes molt (massa) als altres. Avui algú t'ho farà saber i t'adonaràs d'alguns comportaments que hauries de corregir. Reconeix-ho, et sentiràs allibera't. 

BALANÇA 
Esperes una notícia que no arriba i els nervis cada dia van a més. No t'obsessionis: necessites concentrar-te en altres coses. En el terreny de l'amor, tindràs una connexió especial amb els Lleó i els Taure. 

ESCORPÍ 
Penses molt en aquella persona, encara que últimament hagis vist comportaments en ella que no t'agradaven. És hora que aclareixis els teus dubtes i siguis sincer amb tu mateix/a. No t'enganyis i fes-te cas. 

SAGITARI 
Tens pensaments oposats i no saps què fer. Guia't pels teus sentiments i potser aconsegueixes allunyar-te del moment fosc que sents que travesses.Si has de prendre una decisió, pensa només en tu i en allò que vols. 

CAPRICORN 
Sents que t'estàs jugant moltes coses i això et fa estar intranquil. L'únic que pots fer és esforçar-te i confiar en tu mateix. Passi el que passi, la situació que estàs vivint et canviarà i et servirà de lliçó per un futur. 

AQUARI 
Has tingut uns dies regulars i això ha afectat el teu estat d'ànim. Avui, però, les paraules d'una persona que aprecies et faran recuperar l'energia. No pensis tant en el que vindrà i centra't en el que estàs vivint ara. 

PEIXOS 
Tens tendència a no obrir-te quan coneixes algú nou, però si ho fas, pots establir llaços més forts del que potser et penses. En l'amor, avui et faran tocar de peus a terra, però tot i això, no perdràs l'esperança.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: