Logotip de Adolescents.cat

Què són els coixins sexuals?

per Redacció, el 15 de setembre de 2021 a les 11:41
Aixecar més els malucs, inclinar-nos, elevar les cames... aquests són alguns dels molts trucs per augmentar el plaer durant les relacions sexuals. Ara bé, aplicar-los no sempre és senzill. 

Això és precisament el que devien pensar els inventors del primer coixí sexual. Un objecte que està pensant exclusivament per incrementar plaer i comoditat a la vegada. 

Encara que siguin menys coneguts que els succionadors de clítoris o els vibradors, aquests productes sexuals han anat guanyant protagonisme en els últims anys i en podem trobar una àmplia varietat: des de coixins creats per postures concretes, des d'altres ideats per experimentar. 

Avui us portem alguns dels més populars: us han sorprès?

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: