Logotip de Adolescents.cat

Com respirar durant el sexe per sentir més plaer

per Redacció, el 18 de setembre de 2021 a les 06:00
La respiració pot arribar a millorar les relacions sexuals. Així ho asseguren diversos estudis, com el dut a terme per la doctora Chelom E. Leavitt, impulsora del projecte The sexual mindfulness project. 

La investigadora assenyala que '"les persones que estan més relaxades durant les trobades sexuals experimenten un major plaer en parella i en solitari". "Alentir el procés de contacte sexual, augmenta la comunicació i crea més satisfacció", subratlla.


El seu estudi, de fet, va evidenciar que "les parelles que practicaven sexe lent –slow sex- sentien més plaer que les que ho feien de pressa i sense estar atents a la respiració". 
El tamaño de mi pene importa? — Sextual

I hi ha alguna tècnica de respiració específica per millorar les relacions? "El tipus de respiració idoni durant les relacions sexuals dependrà del moment en el qual ens trobem", comenta l'expert Diego Jiménez, a El País. Sigui com sigui, es recomana començar amb una respiració profunda i pausada, omplint els pulmons per complet i deixant sortir l'aire lentament per la boca. Això ens ajuda a centrar-nos en les sensacions i a gaudir del moment. 

En el cas d'una persona a qui li costi arribar a l'orgasme, començar amb aquesta respiració pausada, pot ajudar-la a sentir més intensament. Ara bé, segons l'expert, "seria recomanable que a poc a poc anés augmentant el ritme respiratori" per tal d'incrementar l'excitació. Per contra, algú amb ejaculació precoç, és aconsellable que mantingui un ritme de respiració pausat. D'aquesta manera alentirà el clímax.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: