Logotip de Adolescents.cat

5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 18 de setembre de 2021 a les 06:00
Com sempre ens agrada compartir amb tots vosaltres algunes de les curiositats que durant el dia trobem a la redacció d'Adolescents.cat. Quina us ha cridat més l'atenció?

 


Versió sense playbuzz
Hi ha un sofà pensat exclusivament per follar. Es diu "sofà tantra" i té forma ergonòmica que permet provar diverses postures sexuals de manera còmoda. 

El raper Dan Sur, de 23 anys, s'ha implantat quirúrgicament cadenes d'or al cap com a cabells. Ha explicat que "volia fer una cosa diferent perquè tothom es tenyeix "així que ha optat per aquest estrany estil. 

Si vols cuidar la teva memòria renta't bé les dents i fes servir fil dental. Una investigació publicada el 2019 va descobrir que la gingivitis, coneguda com la malaltia de les genives, juga un paper important en el desenvolupament de l'Alzheimer. 

Les conegudes actrius Carrie Bradshaw, de Sexo en Nueva York, i Winona Ryder, de Stranger Things, van estar a punt d'interpretar la Baby, la protagonista de Dirty Dancing. Finalment, però, els directors i directores de càsting van optar per Jennifer Grey. 

La setmana passada els roncs d'un veí de Sant Feliu de Guíxols van mobilitzar una dotació de bombers. Dues noies van sentir sorolls estranys en una casa i van trucar els serveis d'emergències. Quan van arribar, els bombers es van adonar que els "sorolls estranys" eren els roncs d'una persona.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: