Logotip de Adolescents.cat

7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 13 de setembre de 2021 a les 16:01
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia. Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 

 





Versió sense playbuzz

Noia, 16 anys 
Et vaig veure en un restaurant i tu vas ser el cambrer...des d'aquell dia no vaig poder parar de pensar amb tu. Tens els cabells rossos i els ulls marrons. Tens 19 anys i estàs estudiant dret. He anat durant un mes sencer cada diumenge a sopar i encara així no he tingut el valor en demanar-te el número de telèfon. He donat una carta per a tu a una de les teves companyes de feina, només espero que la tinguis i em parlis pel whats.

Noi, 18 anys 
Et vaig veure per primera vegada al Raven, sempre estàs amb dues noies i la teva germana (crec que ho sou). Mai hem parlat perquè em fa molta vergonya. Abans portaves els cabells bastant llargs. Ara te'ls has tallat i portes com un estil que no sé com descriure. Estaves o estàs amb un de la teva colla que té els ulls clars. Pd: sóc amic del teu cosí. 

Noia, 15 anys 
Aquesta setmana era fm sanhi, el meu poble. Diumenge va venir Sixtus i va venir molta gent dels pobles del voltant. Jo estava asseguda a les grades amb les meves amigues, i ens vas venir a demanar si hi havia parkineo al camp de futbol. Tu i jo ja ens seguíem per insta fa uns anys, i al veure't en persona em vas semblar molt maco. Segurament no ho recordaràs perquè anaves taja, però sóc la rossa de les 4 o 5 que érem. Tu ets també ets ros i 04. Volia parlar amb tu, però no em van deixar les meves amigues. Si ho llegeixes, obra'm, em faria molta gràcia;).

Noi, 15 anys 
Ets una noia amb els cabells negres i no gaire alta, vas a la meva classe i jo visc a Reus i tu a Vila-seca, no crec que llegeixis això, però s'ha d'intentar. Si ho llegeixes, que sàpigues que m'agrades i no m'has deixat d'agradar des de fa 3 anys. 

Noia, 15 anys 
Em sembla que va ser el 4 de setembre quan ens vam veure a la platja de Caldetes, us vau posar darrere nostre. Estaves amb dos nois més a la platja, un amb ulleres i un banyador groc, un altre amb un banyador blau i tu anaves amb un de negre, i després d'una estona vau posar música amb un altaveu. Ets el més moreno dels tres. Jo anava amb dues noies més, sóc la més alta i anava amb un biquini de ratlles taronja i blanc. Sembles més gran que jo. No ens vam veure mai i crec que no ens tornarem a veure, però m'agrades molt. Sé que no ho llegiràs, però s'ha d'intentar :).

Noi, 17 anys 
Estava fa uns dies al Mataró parc. Tu anaves amb dues noies i jo amb la meva família. Ens vam trobar a l'entrada i després en una botiga. Anaves amb un top blanc i pantalons negres. Dubto que ho llegeixis, però igualment ho havia de dir. 

Noia, 16 anys 
Ets un noi, no sé exactament quina edat però de 16-18. Et vaig veure al tram del Poblenou amb la meva amiga i ens vas somriure i ens vas deixar seure. Portaves una samarreta blava. Vam baixar a la parada del parc central del Poblenou. No sé què vaig veure en tu, però mesos després encara me'n recordo.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: