Logotip de Adolescents.cat

El nirvana, una postura que ajuda a intensificar el plaer

per Redacció, el 13 de setembre de 2021 a les 14:33
Hi ha centenars de postures sexuals diferents: des de les pensades per innovar al llit, fins a aquelles concebudes específicament per estimular una zona erògena en concret. Aquest és el cas del Nirvana, una posició ideal per incrementar l'excitació a través del frec del clítoris.

En què consisteix? La persona amb clítoris s'estira al llit, amb l'esquena tocant al matalàs i col·loca les mans damunt el seu cap o bé al capçal. L'altre membre de la parella es col·loca damunt i mentre la penetra –pot ser utilitzant també els dits o joguines sexuals-, ella contrau els músculs, intentant ajuntar les seves cames al màxim. 

Aquesta postura estimula de manera directa el clítoris i alhora també pot arribar a fregar el punt A, una de les zones de més plaer situada a la part interna de la vagina.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: