Logotip de Adolescents.cat

Peegasm, la tendència sexual de moda que has d'evitar

per Redacció, el 10 de setembre de 2021 a les 12:33
Fa quatre anys la plataforma Reddit posava de moda el terme peegasm, una tendència de la qual ara es torna a parlar malgrat els riscos que implica. En què consisteix el peegasm? 

Doncs bàsicament en aguantar-se l'orina tant com es pugui per després, suposadament, sentir un orgasme més intens. Diem suposadament perquè no és cert que la sensació de plaer augmenti i no només això, sinó que aguantar-se les ganes de fer pipí pot provocar infeccions urinàries. 


També és possible que causi càlculs renals i/o afecti el correcte funcionament de la bufeta provocant incontinència urinària. Per tant, els experts recomanen NO provar aquesta pràctica en cap cas.

harry orgasm GIF

Com millorar els orgasmes?
Hi ha altres maneres, molt més saludables, de millorar la nostra vida sexual. Com ara els exercisi Kegel. Fer els exercicis és molt fàcil. Primer, és important tenir la bufeta buida, és a dir, anar al lavabo abans de posar-s'hi. Pots relaxar tot el teu cos amb unes quantes respiracions. Mira de contraure, instintivament, els músculs amb què faries força per fer que no se t'escapi l'orina abans d'anar al lavabo. Aquests són els que has de treballar. 

Pots començar fent contraccions de 10 segons, després relaxar-te 10 segons més, i fer-ho durant deu cops seguits. Llavors caldria repetir aquest procés cinc vegades, i anar fent aquests exercicis fins a 5 vegades al dia. Si t'hi aficiones o creus que no els fas prou bé, existeixen dilatadors vaginals que t'ajudaran a exercitar els músculs que necessites per millorar els teus orgasmes.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: